Product
made completely
in Spain

Toni Pons World

Toni Pons és present a tot el món gràcies als nostres distribuïdors, sabateries i boutiques de prestigi nacional i internacional, localitzades en multitud de ciutats en tots els continents del món.
Cuidem les necessitats dels nostres distribuïdors, oferint flexibilitat i diversitat en producte, en la forma de gestió i entrega del producte, amb un suport important en imatge i publicitat de les col·leccions.
D’aquesta manera, els nostres col·laboradors poden oferir als seus clients productes de disseny, amb materials i fabricacions de primera qualitat, avalats pels més de 70 anys d’experiència en el sector del calçat, la moda i el disseny.
Si està interessat en distribuir el nostre calçat i necessita més informació, no ho dubti, posi’s en contacte amb nosaltres:


Contacte

Col·laboracions

Referència internacional de la fabricació de calçat artesanal i de qualitat. La nostra experiència i dedicació ens ha permès unir treball artesanal, noves tècniques de fabricació, processos de producció eficaços i inversió constant en noves tecnologies. Així, l’organització ha aconseguit ser una de les empreses més demanades per les grans firmes internacionals de calçat i moda.
Si necessita més informació sobre grans produccions o vol que analitzem el seu projecte, posi’s en contacte amb nosaltres:

design@tonipons.cat

ANTONI PONS, S.A.
c. Can Pau Birol, 32 · Pol. Ind. Mas Xirgu · 17005 Girona · Catalunya – Espanya
Tel. (34) 972 238 611 · Fax (34) 972 244 206
info@tonipons.com

AJACCIO AMSTERDAM ANDORRA ATHENS AUCKLAND BARCELONA BEIRUT BELFAST BERLIN BRATISLAVA BRUXELLES BUDAPEST CANNES COPENHAGEN DUBAI DUBLIN EDINBURG FIRENZE GENEVE HONG-KONG ISTAMBUL JERUSALEM JOHANNESBURG LISBOA LONDON LUXEMBOURG MADRID MILANO MONACO MONTREAL MUNCHEN NEW YORK OSLO PARIS PRAGUE ROMA SAINT-JEAN-DE-LUZ SAN FRANCISCO SANTIAGO DE CHILE SEOUL SHANGHAI SINGAPORE STOCKHOLM SYDNEY TAIPEI TOKYO WIEN